Selecteer een pagina

Koen van der Molen.

Koen is een projectmanager die de projecten graag vanuit de inhoud organiseert. Hij is na de studie bouwkunde vanaf 2009 werkzaam in de vastgoedsector, overwegend in projectmanagement relateerde functies. Heel bewust de carrière ooit gestart bij Ballast Nedam, en de afgelopen jaren steeds meer van de opdrachtnemer naar de opdrachtgeverskant bewogen. Daarbij is de focus de laatste jaren steeds meer van inhoudelijk technische naar strategische en tactische vraagstukken verschoven. De beste omgeving voor Koen is een omgeving waarbij een project nog geen project is, maar alles nog kneedbaar is. Een project dat nog geheel gedefinieerd moet worden en waarbij winst te behalen is door slimme keuzes in het voortraject te maken. Juist in deze fase liggen nog veel kansen om de huidige vastgoedvoorraad te verduurzamen.

In projecten is Koen een all-round aanspreekpunt, van opdrachtgever tot uitvoerder op de bouwplaats. Soms de inhoud in duiken en dan juist weer vanuit helikopter perspectief het overzicht houden. Met inlevingsvermogen en af en toe een goede portie humor kan er veel ijs gebroken worden, wat in complexe bouwprocessen vaak een must is. Naast het professionele leven is het privéleven dynamisch te noemen.

Als vader van twee jongens is er altijd wel reuring thuis. Die jongens herinneren hem dagelijks aan de noodzaak van het verduurzamen van de wereld om ons heen. Dit geeft een enorme drive op duurzaamheid in privé en zakelijke sferen. Hobby’s zijn vooral te vinden op het sportieve vlak (tennis en wielrennen), maar ook de autotechniek laat zijn hart sneller kloppen. Inmiddels woont hij al ruim 12 jaar in het Brabantse en het bourgondische leven draagt er zeker aan bij dat hier nog veel jaren bij zullen komen.

Trefwoorden voor Koen zijn: verbindend, analytisch, enthousiast en resultaatgericht.

koen@albaconcepts.nl
06 30 25 51 13

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This