Selecteer een pagina

Jordi Portier.

Jordi heeft, na zijn studie Planologie (RU Nijmegen), de afgelopen jaren als planeconoom en projectontwikkelaar ervaring opgedaan bij een landelijk opererende institutionele belegger. Daar heeft hij een breed netwerk opgebouwd met verschillende partijen in de bouw- en vastgoedsector. Het functioneren -of juist disfunctioneren- van een gebied, de interacties die tot stand komen tussen gebruikers, de betrokkenheid van een veelvoud van partijen in het proces en de cyclus die het vastgoed doormaakt, inspireren hem en dagen hem uit om te zoeken naar oplossingen in de juiste context.

Jordi is resultaatgericht, weet draagvlak te creëren en te overtuigen, communicatief handig en neemt graag initiatief om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met een juiste dosis realiteitszin! Hij is ervan overtuigd dat de ontwikkelingen in de samenleving op het gebied van technologie en duurzaamheid van grote invloed zijn op de vastgoedmarkt. Hierdoor zijn andere benaderingen van de opgave gewenst. Op verschillende vlakken ontstaan innovaties en initiatieven die kansen bieden voor onze sector maar in de ‘ traditionele vastgoedwereld’ bij veel partijen nog moeten landen. Jordi houdt er van om veel van de wereld te zien, reizen is dan ook zijn grote passie!

Trefwoorden voor Jordi zijn: oplossingsgericht, creatief, verbinder, teamspeler en zelfbewust

jordi@albaconcepts.nl
06 45 17 29 81

Recente projecten van Jordi

VRIJDAG, een nieuw kloppend hart van Venlo

VRIJDAG, een nieuw kloppend hart van Venlo

Gemeente Venlo heeft in februari 2020 door middel van een tender marktpartijen uitgedaagd een propositie te ontwikkelen voor de verschillende ontwikkelvelden en/of gebouwen in het gebied Kazerne Kwartier. De verschillende consortia moesten antwoord geven op vraagstukken als: Op welke wijze kan het gebied duurzaam ontwikkeld worden? Welke ruimte komt er voor vernieuwende concepten en oplossingen?’ Op welke wijze wordt het fort en de kazernegebouwen verbonden? En op welke locaties komt er bebouwing?

Lees meer
Studentencampus Leiden

Studentencampus Leiden

Leiden, de oudste studentenstad van Nederland, krijgt met de campus YOURS de meest sociaal duurzame studentencampus van het land. Het autovrije campuspark vormt de nieuwe spil van het Lammenschanspark en verbindt de groene Kanaalzone met het ROC plein en stationsgebied Lammenschans. Alba Concepts is namens Ballast Nedam Development betrokken bij de uitwerking en verdere ontwikkeling van fase 2 van de campus.

Lees meer
Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This