Selecteer een pagina

Jochem de Vos.

Jochem enthousiasmeert, communiceert helder en bezit een gezonde dosis humor om te relativeren. Een verbinder, die investeert in goede relaties met de mensen met wie hij samenwerkt. Na het afronden van zijn bachelor Bouwtechnische Bedrijfskunde in Utrecht is hij aan de master Construction Management & Engineering aan de TU Eindhoven begonnen. Zowel tijdens zijn bachelor als master heeft hij een passie ontwikkeld voor samenwerking en proces management in de gebouwde omgeving. Vaak in combinatie met complexe vraagstukken omtrent duurzaamheid.

Recentelijk heeft hij zijn afstudeeronderzoek afgerond waarin hij heeft gekeken naar hoe publiek-private allianties kunnen bijdragen aan de transitie naar een circulaire economie. In dit onderzoek komt naar voren hoe samenwerking bijdraagt aan deze complexe transitie. Ook is Jochem tijdens zijn studie voorzitter geweest van FRESH Students. Tijdens dit jaar heeft hij zich kunnen ontwikkelen op het gebied van leidinggeven, stakeholdermanagement en ondernemerschap.

Bij Alba Concepts gaat Jochem vol enthousiasme verder met zijn ambities om zich te ontwikkelen als proces manager, het opzetten van samenwerkingen en om duurzaamheidsambities te vertalen naar concrete oplossingen.

Trefwoorden voor Jochem zijn: enthousiast, verbinder, gedreven en doelgericht.

jochem@albaconcepts.nl
06 41 71 05 84

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This