Selecteer een pagina

Jet Romijn.

Jet vindt het belangrijk werk te hebben waarin verantwoordelijkheid wordt genomen voor de toekomst van mens en maatschappij. Onze toekomst op deze planeet is afhankelijk van hoe wij ons opstellen en verder gaan met leven. Hierbij speelt duurzaamheid in een circulaire economie een grote rol.
Geïnspireerd door persoonlijke ontwikkeling, door studie en ervaring heeft Jet zich doorontwikkeld als professional in het brede werkveld van personeel, organisatie en administratie. Met haar jarenlange ervaring als officemanager en ‘rechterhand’ van het managementteam, kan zij faciliteren in een fijne, gestructureerde en ontspannen werkplek voor haar en haar collega’s. Jet houdt van structuur en is probleemoplossend en praktisch ingesteld. Ze is een organisator die sfeergevoelig is. Dat betekent dat Jet feilloos aanvoelt wat er nodig is om een optimale werksfeer te creëren. Ze is gedreven, empathisch, niet snel van haar stuk te brengen en erg geïnteresseerd in het welzijn van anderen.
In haar vrije tijd ontspant Jet graag door te wandelen in de natuur. Een paar keer per week trekt ze haar hardloopschoenen aan om in diezelfde natuur een rondje te rennen. Ze heeft graag haar gezin om zich heen en houdt ervan om lekker voor ze te koken. De droom van Jet is een hutje op de hei met veel grond om daar zo veel mogelijk zelfvoorzienend te kunnen leven.

Trefwoorden voor Jet zijn: Optimistisch, loyaal, authentiek, mensgericht.

jet@albaconcepts.nl
06 12 22 93 97

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This