Selecteer een pagina

Jan Jaap Blüm

Oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken krijgen vorm in de bebouwde omgeving. Daar werkt Jan Jaap graag aan mee. Hij kent de bouw- en vastgoedwereld van binnen en van buiten en weet welke verantwoordelijkheid er op de sector rust om klimaatverbetering en kansengelijkheid te versnellen. Hij zet zich graag in voor organisaties die hier een succes van willen maken en gebruikt zijn ervaring binnen grote (beursgenoteerde) ondernemingen om strategische doelen te formuleren met realiteitszin zodat ze gedragen worden en soepel te implementeren zijn.

Jan Jaap ziet kansen waar anderen die niet zien. Dat komt omdat hij zich niet blind staart op die ene richting maar zijn analytisch vermogen inzet om de verbindingen tussen meerdere grote lijnen te leggen. Win-Win-Win oplossingen liggen misschien niet altijd voor de hand, maar de tijd nemen om ernaar te zoeken loont omdat de uitvoering vaak veel sneller gaat. Jan Jaap studeerde planologie in Nijmegen en daar heeft hij leren omgaan met de veelheid aan belangen van ruimtelijke ontwikkelingen. Door zijn ervaring bij grote bouwers kan hij grote woorden als visie en strategie combineren met zakelijke nuchterheid. Jan Jaap hecht waarde aan geloofwaardigheid en betrouwbaarheid. Daarom stuurt hij Alba Concepts mede aan op de manier die hij ook voor onze klanten het beste acht. Zoeken naar de gemeenschappelijke drijfveren, elke keer uitleggen waarom je doet wat je doet en vertrouwen op het verantwoordelijkheidsgevoel van de teamleden.

Energie is een rode draad in het leven van Jan Jaap. Duurzame energie voor de bebouwde omgeving om klimaatdoelen te realiseren, energie geven aan mensen door zijn aanstekelijke enthousiasme, energie kwijtraken door veel te sporten en energie krijgen van veel en lekker eten, de positiviteit van een gelukkig gezin en een gezonde nachtrust.

Trefwoorden voor Jan Jaap zijn: transparant, integer, conceptueel en bevlogen.

janjaap@albaconcepts.nl
06 51 59 80 68

 

 

 

 

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This