Selecteer een pagina

Het laatste EETcafe!

Zoals bekend heeft Alba Concepts een grote betrokkenheid met het transitieprogramma Energiesprong – Kantoor vol Energie. Eind 2016 loopt dit programma ten einde en sluiten we Kantoor vol Energie na een periode van bijna 5 jaar af. Het is een periode waarin veel is gebeurd en waarna we concluderen dat er ook nog heel veel moet gebeuren! Op 23 november hebben we daarom ons laatste EETCafé, waar we stil staan bij de behaalde resultaten en vooruit kijken naar wat we zien gebeuren. Alba Concepts zou het erg waarderen als je er bij kunt zijn! Het belooft weer een spectaculair programma te worden.

Beleggers, eindgebruikers, overheden, ondernemers en professionals die serieuze stappen willen maken naar energieneutraal kennen Kantoor vol Energie al een aantal jaren als dé aanjager van de transitie van bestaande kantoren naar energieneutraal. Velen van hen leveren zelf een actieve bijdrage aan deze transitie. Op 23 november maken we de balans op van 5 jaar Kantoor vol Energie en gaan we in gesprek over wat er de komende jaren moet gebeuren. Onze sprekers tijdens het EET-café zijn stuk voor stuk echte baanbrekers. Laat je inspireren door hun inzichten en hun enorme doorzettingsvermogen. Hun bijdragen worden afgewisseld met diverse ervaringen die we in de afgelopen 5 jaar hebben opgedaan. Het programma is als volgt:

  • Onno Dwars (Volker Wessels Vastgoed) over business development. Volker Wessels Vastgoed zit niet op ‘duurzaam’ omdat het moet, maar omdat het een business model
  • Yvette Watson (Koninklijke Bibliotheek) over facility management in de boardroom: exploitaties die meer opleveren dan dat ze kosten.
  • Jaap Strating (Gemeente Eindhoven) over inkoopontwikkeling en een innovatief inkoopproces met de markt wat alleen lukt als er sprake is van vertrouwen.
  • Andy van den Dobbelsteen (Technische Universiteit Delft) met een positieve uitsmijter!

Ook de locatie is weer helemaal top: CIC in Rotterdam. Jullie worden ontvangen op de 7de verdieping in een oude bioscoopzaal, een prachtig uitzicht over het nieuwe stationsplein Rotterdam CS.! Schrijf je nu in via https://www.kantoorvolenergie.nl/category/agenda/

 Woud Jansen
E | woud@albaconcepts.nl
T | 06 55 32 75 85

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This