Selecteer een pagina

Help! Jij doet toch zeker ook mee?

Mijn naam is Stijn. Op het moment van schrijven ben ik druk bezig met mijn afstuderen aan de Technische Universiteit van Eindhoven, studie: Bouwkunde (Construction Management & Engineering) in opdracht van Alba Concepts. Mijn onderzoek richt zich op de voorliggende energietransitie in de gebouwde omgeving. Om mijn afstuderen tot een succes te brengen, heb ik jullie hulp hard nodig. Met het invullen van de enquête via deze link, help je mij enorm. Daarnaast kun je via deze link op de hoogte gehouden worden over de vorderingen van het onderzoek. Kan ik op je rekenen?

Windmolens, zonnepanelen en andere duurzame energiebronnen vormen langzaam maar zeker een groter aandeel in de energievoorziening van Nederland. Gelukkig willen we er steeds meer van! Allereerst is het mooi om te zien dat we samen voor een duurzame toekomst van Nederland gaan. Echter wil ik in dit bericht ook de aandacht openen voor een volgende opgave op het gebied van duurzame energie. Namelijk, de pieken en dalen in het net door lastig te voorspellen duurzame energie. Om te testen hoe flexibel jullie zijn om deze pieken op te vangen, heb ik een onderzoek ingericht. De enquête duurt ongeveer 10 minuten en gaat over flexibiliteit in energiegebruik, de gewenste vergoedingen en comforteisen.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Stijn van Enckevort
E | stijnvane@gmail.com
T | 06 – 57 934 250

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This