Selecteer een pagina

Guus van Bree

 

Tijdens zijn ontwerpstudie aan het Sint Joost hield hij zich al bezig met het bedenken van concepten en ideeën rondom biobased en hergebruikte materialen. Vanwege zijn toenemende interesse in deze onderwerpen besloot hij de overstap te maken naar de wereld van het duurzaam bouwen.

Binnen deze tak van sport heeft Guus voortdurend de focus gelegd op duurzaamheid, met een duidelijke nadruk op circulair en ecologisch bouwen. Hij heeft zich onder meer beziggehouden met het creëren en ontwikkelen van duurzame woonprojecten, zelfvoorzienend wonen, het opstellen van bijpassende (kosten)berekeningen en het verrichten van onderzoek naar natuurlijke en daarmee toekomstbestendige isolatiematerialen. De kennis en werkervaring waar hij als gevolg over beschikt is divers en wordt door Guus op innovatieve wijze ingezet. Zijn passie en drijfveer liggen duidelijk op het gebied van de circulaire economie, waarbij logisch en verantwoord handelen ten opzichte van de leefomgeving voorop staat.

Binnen Alba Concepts combineert hij zijn persoonlijke vaardigheden met zijn theoretische kennis en praktische ervaring om te adviseren op het gebied van toekomstgericht bouwen. Mensen te woord staan en het bieden van oplossingen die de traditie doorbreken doet hij namelijk het liefst.

Guus is een hardwerkend tevreden mens en geniet van de kleine dingen die het leven mooi maken, zoals het opzoeken van de natuur en gezelligheid met de mensen om hem heen.

Trefwoorden voor Guus zijn: kritisch, authentiek, innovatief en verbindend. 

guus@albaconcepts.nl
06 28 28 55 17

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This