Selecteer een pagina

Geert Kanters.

Geert is een enthousiast en ondernemend persoon en streeft er naar om samen gezamenlijke doelen te bereiken. Door goed met elkaar te communiceren en elkaars belangen te begrijpen kunnen mooie projecten gerealiseerd worden. Het doorgronden van complexe problemen en het achterhalen van de vraag achter de vraag is voor Geert vanzelfsprekend. Het vervolgens bedenken van oplossingen die aansluiten bij de belangen geeft Geert energie.

Geert is bouwkundig opgeleid en heeft tijdens zijn masteropleiding Construction Management & Engineering aan de TU/e grote interesse ontwikkeld voor het verduurzamen van onze leefomgeving. Voor zijn afstuderen heeft hij oplossingen aangedragen voor het uitrollen van publieke laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer en heeft zich daarna verder verdiept op het gebied van duurzame mobiliteit.

Daarnaast heeft Geert een aantal jaar ervaring opgedaan bij een groot bouwbedrijf op het gebied van proces- en projectmanagement. Voor verschillende aanbestedingstrajecten en grote infrastructurele projecten in uitvoering was Geert als projectadviseur verantwoordelijk voor het risicomanagement en systems engineering. Omdat Geert graag zijn tijd en energie steekt in het bedenken van oplossingen voor een duurzame bebouwde omgeving gaat hij de uitdaging bij Alba Concepts vol enthousiasme aan!

Zijn vrije tijd besteedt Geert graag aan wielrennen, (elektrisch) gitaar spelen, reizen of lekker eten en drinken in een van de vele leuke gelegenheden die ‘s-Hertogenbosch rijk is.

Trefwoorden voor Geert zijn: ondernemend, resultaatgericht en analytisch.

geert@albaconcepts.nl
06 10 67 15 95

Recente projecten van Geert

Nieuwe werkplek voor ondersteunende diensten Avans Hogeschool

Nieuwe werkplek voor ondersteunende diensten Avans Hogeschool

Op vrijdag 7 mei is de eerste fase van de verbouwing Avans Claudius Prinsenlaan 128 opgeleverd! Avans verhuisd hiermee de eerste ondersteunende diensten naar de Claudius Prinsenlaan 128, zodat deze een centrale plek krijgen op de Avans Campus te Breda en de campus nog meer tot zijn recht komt. Daarnaast heeft Avans de ambitie om het kantoorgebouw te verduurzamen en toekomstbestendig te maken.

Lees meer
Training KPE: Het nieuwe model taxatierapport

Training KPE: Het nieuwe model taxatierapport

KPE heeft voor taxateurs en makelaars een uitgebreid opleidingsprogramma samengesteld om met het nieuwe model te kunnen werken. Het programma bestaat uit drie virtuele praktijkgerichte cursusdagen waarvan Alba Concepts er twee verzorgt. Gedurende deze dagen verzorgen wij interactieve trainingen waarin wij taxateurs en makelaars opleiden zodat ze volgend jaar het nieuw model taxatierapport op een juiste wijze kunnen gebruiken.

Lees meer
Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This