‘Durf te springen en vorm samen een formatie.’

We’re hiring!

Wij kijken echt anders naar circulariteit. Niet omdat we de wereld willen veranderen, maar omdat de wereld verandert. Waar het vaak optioneel was, is impactvolle duurzaamheid de essentie van ons vak. Wij doen niet anders en niets liever. Wij zoeken de grenzen op en dwingen onszelf buiten de lijntjes te kleuren. Want daar waar creativiteit nodig is, zit de echte winst. En voor minder doen we het niet.

Herken jij je daarin? Dan zoeken wij jou!

Expert circulair aanbesteden

Wij zijn op zoek naar die enthousiaste procesmanager met expertise in aanbesteden/inkopen. Geloof je ook nog dat circulariteit (in aanbesteden) de key is naar een betere wereld? Dan horen wij bij elkaar!

Wie zijn wij? Ruim 35 bevlogen, slimme en experts die álles van circulariteit in de bouw- en vastgoed weten. En alleen maar beter willen worden door met elkaar de mooiste projecten in Nederland circulair te maken!

Is het al een match? Nog niet helemaal? Nou, hieronder nog wat meer details over hoe wij het voor ons zien:

 • Je zal acteren op het snijvlak waar opdrachtgevers en opdrachtnemers elkaar ontmoeten door het vormgeven van de projectstrategie en aanbesteding. Maar wel circulair.
 • Je bent sparringpartner voor onze opdrachtgevers en collega’s op het gebied van (circulair) aanbesteden.
 • Je werkt zelfstandig en bent ervaren, maar je werkt altijd samen met collega’s op projecten, want 35 weten er nu eenmaal meer dan één.

Wie zijn wij en wat vind jij bij ons?

 • Wij zijn een team van bevlogen experts ieder met een eigen expertise, maar allemaal met eenzelfde doel om impact te maken middels circulariteit.
 • Je werkt op de mooiste circulaire projecten door heel Nederland met creativiteit en realiteit. Áls het circulair haalbaar is; maken wij het mogelijk.
 • Flexibiliteit in werkplek, werktijd, verlof en hoe je werkt. Wat werkt voor jou, werkt daarmee beter voor iedereen.
 • Plezier en lol! Want wij geloven dat wij een sterk team zijn omdat we op elkaar vertrouwen, op elkaar kunnen leunen en met elkaar kunnen lachen. Zo hebben we onze borrels, jaarlijkse vakantie samen en sportactiviteiten.
 • Goede opleidingsmogelijkheden en vrijheid hierin. Zowel door interne kennisdeling als een voor jou op maat gemaakt ontwikkeltraject.

  Maar ja; Dan nog. Hoe maak je nu een keuze op basis van een half A4 tekst. De oplossing?

  Gewoon samen een kopje koffie of thee drinken en elkaar leren kennen.

  Laat hier je gegevens achter of neem contact met ons op via de app of telefoon.

  Hopelijk tot snel!

  jet@albaconcepts.nl
  06 12 22 93 97

  Wil je meer weten?

  Heb je graag meer info over de vacature en/of ons bedrijf? Je bent altijd welkom om langs te komen! Laat je gegevens achter via de contactmogelijkheid of neem contact met ons op via de app.

  Share This