Selecteer een pagina

Erwin Fijt

Wat voor Erwin op de middelbare school begon als interesse in het concept klimaatverandering is via de studies Milieuwetenschappen en Industriële Ecologie uitgegroeid in een nog veel grotere interesse in de enorme duurzaamheidsuitdagingen waar we tegenwoordig voor staan. Hij gelooft dat we systemische verandering moeten realiseren om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Zijn focus en interesse hierin liggen op het sluiten van materiaal- en energiekringlopen in de bouw. Los van de intrinsieke motivatie om een positieve bijdrage te leveren aan het bereiken van een duurzamere toekomst, wordt hij vooral ook gegrepen door de complexiteit van de problemen die we proberen op te lossen.

Erwin is ervan overtuigd dat het bereiken van een toekomstbestendige (bouw)economie enkel gerealiseerd kan worden door met elkaar in gesprek te blijven en bereid te zijn om van elkaar te leren. Hierin neemt hij graag de rol op zich om mensen te inspireren en mee te nemen in de boodschap waar hij in gelooft. Het is zijn kracht om deze boodschap met enthousiasme te brengen en mensen mee te nemen in zijn verhaal. Met zijn brede achtergrond in duurzaamheid en circulariteit is hij in staat om vanuit verschillende invalshoeken naar deze complexe uitdagingen te kijken.

Als Erwin niet aan het werk is maakt hij graag muziek met zijn band, staat hij uitgebreid in de keuken, vind je hem op de squashbaan of met vrienden in de kroeg.

Trefwoorden voor Erwin zijn: enthousiast, sociaal, nieuwsgierig en verbindend

erwin@albaconcepts.nl

06 81 11 22 16

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This