Selecteer een pagina

Elke Caris

Dit is Elke, Limburgs van orgine, maar haar hart verloren aan het schône Tilburg. Ze is afgestudeerd als Conceptontwikkelaar & Trendwatcher aan de Fontys Academy for the Creative Economy met als specialisatie woon- en vrijetijdsontwikkelingen. Hierbij spelen verstedelijking, transitie en duurzaamheid een prominente rol. In 2050 woont naar verwachting 75% van de mensen in de stad. Door de toename van de stedelijke populatie wordt er steeds meer gebouwd om tegemoet te komen aan hun veranderende behoeften. De vraag is of de infrastructuur deze groei aan kan en hoe gemeenten, bedrijven en onderwijs- en zorginstellingen hierop moeten inspelen. Het verkleinen van de eco-voetprint en het verminderen van CO2 zijn belangrijke stappen om naar een klimaatneutraal 2050 te gaan.

Tijdens haar internationale minor heeft ze acht maanden in Praag gewoond, waar ze vakken heeft gevolgd in Business & Psychology aan de University of New York in Prague. Deze ervaring heeft haar inzicht in bedrijven en menselijk gedrag en behoeften verdiept. Dit heeft een mooie bijdrage geleverd aan Elke haar groei, zowel als conceptontwikkelaar en als persoon. Daarnaast heeft ze ervaring als junior projectmanager, zorgspecialiste en assistent- leidinggevende in de horeca en binnen diverse evenementen. Binnen Alba Concepts is ze werkzaam binnen het secretariaat en marketing. Elke draagt bij aan de marketing- en communicatie-uitingen van Alba Concepts en is verantwoordelijk voor de social media.

‘’ Als persoon ben ik analytisch, mensgericht en organiserend. Ik ben nieuwsgierig naar ontwikkelingen binnen mens en maatschappij en bedenk graag nieuwe oplossingen om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Betekenisvol werk doen waarbij de mens centraal staat vind ik belangrijk. Ik maak de wereld graag een stukje vrolijker en motiveer met alle plezier mensen om mij heen om het beste uit zichzelf te halen. In mijn vrijetijd houd ik erg van reizen, fitnessen en lees ik graag. Maar nóg liever houd ik van een goed glas wijn, fijn gezelschap, veel lachen en een bourgondisch borrelplankje in de zon! ‘’ aldus Elke.

Trefwoorden voor Elke zijn: Analytisch, mensgericht, organiserend, leergierig en humoristisch

 elke@albaconcepts.nl

06 39 33 61 74

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This