Selecteer een pagina

Een fantastische 7e plek voor collega Jim in de ABN AMRO Duurzame 50!

Tijdens het Green Tie Gala van Building Holland op woensdagavond 12 april 2017 is de Top 10 bekend gemaakt van de ABN AMRO Duurzame 50!
Jim Teunizen is op de 7e plaats geëindigd in de vijfde editie van de ABN AMRO Duurzame 50; wat zijn we trots op deze mooie prestatie! Ook de afgelopen 3 jaar wist Jim een plek in de Duurzame 50 te bemachtigen. Vorig jaar werden zijn duurzame prestaties beloond met een 12e plaats.

Jim vertelt samen met opdrachtgevers verhalen. Duurzaam doen om het ‘doen’ past daar dan ook niet bij. Duurzame ingrepen dragen bij aan een groter geheel en ondersteunen het organisatie-/MVO-beleid. Zo niet, dan vertelt hij liever ergens anders een duurzaam verhaal. Ook met zijn blogs probeert hij de vastgoedsector verder te prikkelen en uit te dagen. In 2016 heeft dit geleid tot een aantal in het oog springende resultaten:

  • Een energieneutrale en grotendeels circulaire renovatie van Waterschapshuis Zuiderzeeland;
  • Ontwikkeling van een duurzame (en circulaire) bioscoop in Nijmegen;
  • Een onderzoek naar de impact van de bouw- en investeringskosten van circulair bouwen op de gronduitgifteprijs van gemeente Amsterdam (i.s.m. Copper8);
  • Een integrale aanpak voor de verduurzaming van de Haagse kantorenvoorraad;
  • Een architectenselectie voor het meest duurzame, E=0 casino van Nederland.

Ook privé zet hij zich in voor een duurzamer Nederland. Hij is lokaal betrokken bij de verduurzaming van zijn eigen, mooie Hilversum, waar hij lid is van het door de gemeente geïnitieerde Energieplatform en helpt hij bij het frisser, duurzamer en toekomstbestendiger maken van de basisschool van zijn eigen zoontje.

Graag feliciteren wij Claudia Reiner, directeur van installatiebedrijf Caris & Reiner van harte met de eerste plaats van de ABN AMRO Duurzame 50!

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This