Selecteer een pagina

Een eigen huis, een plek onder de zon!

Het is eindelijk zomer. Na een periode van hard werken en mooie, nieuwe successen betekent dit voor velen een tijd van ontspanning en vakantie.  Ook wij kijken terug op een succesvol eerste half jaar van 2016. Zeker ook omdat het een jaar is waarin wij onze eigen plek hebben gevonden. Een echt ‘clubhuis’, want dat is hoe het voelt.

Bij een clubhuis hoort een eigen signatuur. Een identiteit waardoor duidelijk is waar wij voor staan en wat wij willen uitstralen. Het eindresultaat mag er zijn: circulair en op onze eigen(wijze) creatieve manier. De gehele inrichting bestaat uit ‘afval’. Oude houten paneeldeuren vormen onze ‘nieuwe’ overlegtafel, houten treinwagondelen fungeren nu als een schitterende vloer en pallets zijn omgetoverd tot bureautafels. Op deze manier geven wij hergebruik en de circulaire economie een eigen gezicht. Ons gezicht!

Ben je benieuwd naar het resultaat? Of zoek je een flex werkplek met wifi? Kom gerust langs voor een goede bak koffie. Ons nieuwe adres: Hintham 152 in Rosmalen. Tot snel!

Voor nu, geniet van de zon en de rust!
Team Alba Concepts.

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This