Selecteer een pagina

E=0 renovatie FUMO-hoofdkantoor i.s.m. gemeente Leeuwarden

Energieneutrale, comfortabele en duurzame kantoren. De missie van Energiesprong is in de loop van de jaren niet veranderd. Alba Concepts wil, samen met het innovatieprogramma Kantoor Vol Energie (KVE),  de markt voor energieneutrale renovaties van kantoorgebouwen stimuleren en ervoor zorgen dat vraag en aanbod elkaar vinden. Inmiddels is KVE betrokken bij acht pilots, vooruitstrevende partijen die hun kantoor volgens de Nieuwe Norm gerenoveerd willen zien. De Nieuwe Norm is een omgeving waar gebruikers maximaal functioneren, zonder fossiele energie te gebruiken. Alba Concepts ondersteunt de gemeente Leeuwarden in het traject om het bestaande FUMO gebouw in Grou te renoveren volgens de Nieuwe Norm, een kantoor vol energie!

De FUMO is een Regionale Uitvoeringsdienst (RUD) en werkt in opdracht van haar deelnemers: de Friese gemeenten, de provincie Fryslân en Wetterskip Fryslân. De gemeente Leeuwarden heeft de ambitie om in de komende jaren haar gemeentelijke vastgoedvoorraad gefaseerd te gaan verduurzamen. Het FUMO-hoofdkantoor is hierin het eerste project waar Energieneutraliteit gaat worden gerealiseerd. Naast de ambitie ‘energieneutraliteit’ streven beide partijen naar een gezonder binnenklimaat, verbetering van het imago en het circulair inzetten van materialen en producten.

Kantoor vol Energie is een initiatief van Energiesprong wat de transitie naar energieneutraliteit in de gebouwde omgeving wil versnellen. Alba Concepts is namens het KvE verantwoordelijk als procescoach in dit traject.

Avatar foto

Wil je meer weten? Neem contact op met

Woud Jansen
E | woud@albaconcepts.nl
T | 06 55 32 75 85

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This