Selecteer een pagina

Duurzaamheidsstrategie Libéma Open

Het Libéma Open is het enige internationale toptennistoernooi op gras in Nederland. Het is onderdeel van de ATP en WTA World Tour en één van de belangrijkste voorbereidingstoernooien op Wimbledon. Een toonaangevend evenement waar toptennis, entertainment, een gezellige sfeer, culinair genieten en shopping centraal staan.

Het Libéma Open is ambitieus. Dit zowel binnen, als buiten de lijnen. Niet alleen op het sportieve vlak, maar ook op het gebied van duurzaamheid. Libéma Open heeft als doelstelling om het duurzaamste tennistoernooi ter wereld te worden en zodoende ‘The Greenest Show on The Tour’ neer te zetten. Op deze manier wordt een boodschap afgegeven die er toe doet en richting geeft voor de toekomst. Hierbij is ingezet op de United Nations Sustainable Development Goals (SDG’s).

Alba Concepts heeft in opdracht van het Libéma Open de duurzaamheidstrategie ontwikkeld om de komende jaren concrete invulling te geven aan de gestelde ambitie! Alle duurzame invullingen, om te komen tot The Greenest Show on The Tour, zijn gekoppeld aan de United Nations Sustainable Development Goals. Libéma Open gaat de uitdaging aan en geeft een duurzaam voorbeeld voor andere sportevenementen. Kortom, samen op weg naar een duurzame toekomst! Want winnen, dat doen we samen.

Avatar foto

Wil je meer weten? Neem contact op met

Woud Jansen
E | woud@albaconcepts.nl
T | 06 55 32 75 85

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This