Selecteer een pagina

Donderdag 16 mei: het Circulaire Economie Festival Nijmegen!.

Krijg jij binnen jouw organisatie veel te maken met vraagstukken die betrekking hebben op Circulaire Economie? Of ga jij de komende jaren meer doen met circulariteit? Natuurlijk!

Wil jij horen hoe andere organisaties zoals afvalverwerker ARN, Rabobank of de gemeente Nijmegen en de Provincie Gelderland hiermee omgaan? Wil jij horen hoe zij tot succesvolle business modellen en samenwerkingen komen?  En wat hun visie is voor de toekomst? Kom naar het Circulaire Economie Festival in Nijmegen. Het festival bestaat uit zes specialisatiestromen, waardoor diepgang gegarandeerd is! 

Met het oog op de toekomst, is het van belang, om het thema circulair meer structureel te verankeren binnen de energiestrategieën van gemeenten. Er is behoefte aan een beleidsplan waarin integraal de duurzaamheidsthema’s zijn verwerkt. Het doel is het creëren van een raamwerk met duurzaamheidsvisie en -strategie, concrete duurzame doelen met daarbij de incorporatie in de werkprocessen en de financiële vertaling. Hoe stel je een dergelijk raamwerk op waarbij de prestatie-eisen dominant zijn geformuleerd? Dit zodat zij één-op-één kunnen worden gecommuniceerd naar toekomstige opdrachtnemers (selectie- en gunningsleidraad) en andere stakeholders.

Woud zijn sessie staat gepland op donderdag 16 mei van 14:00-14:30 uur in de stroming Circular Cities.

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This