Selecteer een pagina

Digitalisering van circulariteit

Van 30 juni tot 2 juli vindt Real Estate Futureproof, de grootste en meest innovatieve online vastgoedbeurs van Nederland, plaats. Alba Concepts is, samen met Planon, partner van Real Estate Futureproof en verzorgt naast een keynote ook drie Ronde Tafels. We gaan namelijk tijdens dit event iets bijzonders lanceren! De Building Circularity Index wordt namelijk open source software. Super gaaf.

Ook gaan we samen met Planon de discussie aan met ervaringsdeskundigen op het onderdeel circulariteit tijdens drie Ronde Tafels en is er elke dag gelegenheid om onze virtuele beursstand te bezoeken.

Zien we jou ook tijdens het online-evenement? Bestel vandaag nog je gratis online toegangskaart!

Woensdag 1 juli 14.00 uur Keynote van Jim Teunizen en Jan Fokke Post

Sturen op circulariteit in uw vastgoedportefeuille! Meten is weten, data is goud. Met de Building Circularity Index wordt circulair écht objectief meetbaar!

Alba Concepts heeft in 2015 de meetmethodiek Building Circularity Index ontwikkeld. Deze beproefde methodiek maakt de circulariteitscore, inclusief de circulaire potentie van vastgoedobjecten inzichtelijk. Alba Concepts heeft de afgelopen maanden met Planon Software samengewerkt om de BCI te automatiseren en te standaardiseren. De uitkomsten en onderliggende berekeningen zijn uniform, hierdoor is er geen interpretatieverschil meer mogelijk.

Dagelijks een Ronde Tafel met de volgende onderwerpen

Dinsdag 30 juni 14.30 uur – 14.55 uur
Sturen op circulariteit bij nieuwbouw

Zet de Building Circularity Index in bij nieuwbouw ontwikkelingen om te sturen op circulariteit!
Meten is weten. Met de BCI maak je de circulaire potentie van je ontwerp direct inzichtelijk. Nu is het mogelijk om circulaire ontwerpvarianten te beoordelen en direct de impact op circulariteit inzichtelijk te maken om zo een optimaal ontwerp te realiseren.

Woensdag 1 juli 14.30 uur – 14.55 uur
Het digitaliseren van circulariteit
Meten is weten, data is goud. Met de BCI wordt circulair écht objectief meetbaar!
Met een geautomatiseerde tool is het rekenen aan circulair bouwen voor iedereen toegankelijk, van architect tot aannemer! Middels een uniforme rekenmethode bepaal je met één druk op de knop de circulariteitsscore van een vastgoedobject.

Donderdag 2 juli 14.30 uur – 14.55 uur
Circulariteitsturing bestaande bouw

Circulair beheer en onderhoud door de koppeling met het MJOP.
De koppeling tussen de BCI en de onderhoudssoftware van Planon maakt het mogelijk om vastgoed circulair te beheren en te verbeteren. Door het opstellen van een circulair MJOP op basis van de BCI, is sturing op een circulair portfolio mogelijk.

Dagelijks een virtuele beursstand van 15.15 uur tot 16.00 uur.

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This