Selecteer een pagina

Dankbaar en vol trots kijken wij terug op 2016!

Een succesvol en bijzonder jaar voor Alba Concepts. Een jaar waarin hard is gewerkt met passie en humor. Een jaar dat in het teken stond van onze eerste verjaardag, de groei van ons team, mooie en bijzondere duurzame projecten en de opening van ons eigen ´clubhuis´ in Den Bosch. Maar bovenal door de samenwerking met nieuwe én bestaande relaties die het vertrouwen aan Alba Concepts geven. Daar zijn wij super trots op!

Met veel enthousiasme kijken we dan ook uit naar 2017. Wij gaan daarom verder met het concreet maken van duurzaamheidsambities van onze opdrachtgevers, vanuit de filosofie dat duurzaamheid rendabel is en een bijdrage levert aan een gezonde bedrijfsvoering.

Daarnaast zullen wij ook het komende jaar weer onderscheidend zijn. Diverse uitdagingen wachten op ons. Een (her)nieuw(d)e huisstijl, nog meer mooie duurzame projecten en concepten en de verdere uitbreiding van ons toffe team. Een jaar waarin we impact gaan maken met onze visie op de circulaire economie.

Na een periode van hard werken is er nu een periode van rust. Ook wij brengen komende feestdagen door met ons gezin en degenen die ons dierbaar zijn. Graag wensen we jou en je gezin hele fijne feestdagen. Laten we er samen weer een super jaar van maken: een bijzonder goed, gezond en succesvol 2017!

Ps. Het lijkt nog ver weg maar donderdagmiddag 8 juni 2017 mag je alvast reserveren in je agenda. Over het hoe, wat en waarom hoor je later meer!

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This