Selecteer een pagina

Danique van Troost.

Mijn naam is Danique van Troost, 22 jaar, en ik zal de komende 20 weken een kijkje komen nemen achter de schermen van Alba Concepts. Dit is voor een onderzoek omtrent het neerzetten en verbeteren van de positionering van de BCI app, dit vanuit mijn opleiding Commerciële economie. Mijn passie is om bij te dragen aan een duurzaam en origineel concepten.

Naast mijn opleiding ga ik graag uit eten met vrienden, drankjes op het terras, winkelen, lezen of ben ik te vinden in de keuken. Bakken en koken zijn namelijk meer dan een hobby, het zijn echt passies. Van gebak en taarten tot zelfgemaakte pasta, stoofschotels en andere lekkernijen. Zelf goed en lekker eten creëren vind ik een heerlijk tijdverdrijf.

Om het allemaal te balanceren ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden, als ze open zijn. Waar ik als een echte ‘bruh’ girl aan zware gewichten tillen doe. Nog niet lang genoeg om mezelf een echte fit girl te noemen. Misschien ooit, in een verre toekomst. Dit alles doe ik het liefst wel in stijl, mijn kast puilt dan ook uit van de kleren, make up en andere beauty producten.

Wil je gezellig eens praten over duurzaamheid, mode, boeken, koken, bakken of de sportschool? Dan ben ik, als er ruimte is op locatie.

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This