‘Durf te springen en vorm samen een formatie.’

We’re hiring!

Meten is weten. En met onze Building Circularity Index leveren wij dé tool voor bedrijven, overheden en organisaties om hun gebouwen circulair door te rekenen. Via een digitale tool die iedereen eenvoudig kan gebruiken. En met de uitkomsten weet je hóe circulair het gebouw is en hoe je de circulariteit kan verbeteren. Deze data- en informatievoorziening is daarmee het puzzelstuk in de transitie naar de circulaire bouweconomie. En dat vindt iedereen.

Daarom groeien wij ook. Kom jij er ook bij?

Accountmanager BCI gebouw

Ben jij klantgericht, praat jij gemakkelijk en vind jij het leuk om vanuit een team bij te dragen aan een betere wereld? Dan zoeken wij jou!

De bouwwereld is een enorme vervuiler, maar toch is de vraag naar nieuwe gebouwen erg groot. Daarom moet de bouw schoner, onder andere door te kiezen voor verantwoorde materialen. Wil jij bouw- en vastgoedbedrijven helpen om de juiste materialen te kiezen en hiermee een enorme stap te zetten tegen klimaatverandering? Hou jij van menselijk contact en ben jij niet op je mondje gevallen? Vind jij het leuk om jouw eigen tijd in te delen en samen met een jong team van gelijkgestemden te werken? Hou jij van een borrel en leuke initiatieven met collega’s? Dan is dit echt iets voor jou!

Heb jij geen ervaring in de bouw? Geen probleem, dat leren wij jou. Jouw enthousiasme en verkoopdrive vinden wij belangrijker. Daarom is deze baan ook zeer geschikt als eerste of tweede stap in jouw carrière.

Wie zijn wij?
Wij zijn BCI Gebouw. En met een slim en bevlogen team helpen wij de bouw- en vastgoedsector met verduurzaming; Hoe kunnen wij zo future proof mogelijk bouwen, onderhouden en slopen?
Daarvoor hebben wij de softwaretool ontwikkeld waarmee de milieu-impact, CO2-uitstoot en circulariteit van een gebouw kan worden gemeten. Hiermee helpen wij ontwikkelaars, bouwers en vastgoedeigenaren om bewuste bouwmaterialen te kiezen en gebouwen niet langer te slopen, maar uit elkaar te halen en materialen opnieuw te gebruiken. Op deze manier verlagen wij de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de bouw!

Deze software heet BCI Gebouw (staat voor: Building Circularity Index). Uiteraard willen wij dat er zo veel mogelijk bedrijven in de bouw- en vastgoedsector deze software gebruiken om duurzaam te bouwen. Wij zoeken daarvoor enthousiaste talenten die met ons deze BCI Gebouw software bekend gaan maken. Doe je mee?

Wij kijken uit naar een kennismaking! Stuur Dennis Dekker een bericht om samen een kop koffie te drinken, meer informatie over de functie in te winnen of te kijken of we een match zijn. 

dennis@albaconcepts.nl
06 23 60 81 76

Wil je meer weten?

Heb je graag meer info over de vacature en/of ons bedrijf? Je bent altijd welkom om langs te komen! Laat je gegevens achter via de contactmogelijkheid of neem contact met ons op via de app.

Share This