Selecteer een pagina

Collega's winnen de Rabo Studenten Vastgoed Hackaton 2018

Rabobank zoekt verbinding met studenten. Op 26 november 2018 organiseerde de Rabobank de Rabo Studenten Vastgoed HackatonTijdens deze hackaton werkten studententeams aan de oplossing voor één van de uitdagingen waar de vastgoedmarkt voor staat. De hele dag stond er een deskundig expertpanel paraat om de teams hierbij te ondersteunen.

Drie universiteiten vertegenwoordigden het winnende team met verschillende disciplines en achtergronden, waardoor zij een zeer brede kennis in huis hadden om met de opdracht aan de slag te gaan. Het team bestond uit Ricky van Honschoten (TU Delft), Martijn Drijvers (TU Eindhoven), Mike van Vliet (TU Eindhoven) en Stefan van der Borgh (Rijksuniversiteit Groningen). 

The Circular Lifestyle was hun idee. Het biedt een circulair totaalpakket voor de veranderende wensen van zowel werkgevers als werknemers omtrent het interieur en inrichting van (kantoor)gebouwen. Met een abonnement op the Circular Lifestyle is een bedrijf te allen tijde voorzien van een up-to-date kantoor passend bij de wensen van de medewerkers, wordt kapitaalvernietiging sterk gereduceerd en is er verminderd afval uit interieur.

Wij zijn trots dat onze collega’s Martijn en Mike met dit team hebben deelgenomen aan de Hackaton. Het winnende team mocht zijn idee presenteren tijdens de uitreiking van de Rabo Vastgoedprijs 2018 op maandag 5 november. Een unieke kans om een groot publiek te bereiken en je netwerk te verbreden. 

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This