Selecteer een pagina

CIRCULAIRE PROVINCIE: ZERO WASTE, ZERO ENERGY!

Vol trots kijken we terug op het Duurzaam Gebouwd Congres van afgelopen woensdag! Een mooie dag met veel energie, enthousiasme en inspiratie.
Alba Concepts verzorgde twee workshoponderdelen. Mocht je het gemist hebben of wil je een en ander nog een keer terugkijken? Onderstaand een korte terugblik met verwijzingen naar de presentaties.
Hartelijk dank aan de aanwezigen voor jullie bijdrage en interactie. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op.

Workshop ‘Renovatie waterschapshuis: nog één idee voor helemaal energieneutraal’

Tijdens de drie workshops ‘Renovatie waterschapshuis: nog één idee voor helemaal energieneutraal’ daagden Erik van der Linden, Projectmanager Waterschap Zuiderzeeland en Jim Teunizen, founding partner Alba Concepts bezoekers uit om met nieuwe ideeën te komen voor een volledige energieneutrale renovatie. Het bouwteam ging met inspiratie naar huis! Uit de berg met ideeën maken zij binnenkort een selectie en onderzoeken deze verder op haalbaarheid.

Waterschap Zuiderzeeland werkt samen met Alba Concepts, Ynno, thebuildingspecialist, Engie Services West b.v., Derksen & Singerling en Intermontage Terwolde aan de renovatie van het waterschapshuis. Het waterschap werkt duurzaam en efficiënt met water en publiek geld en heeft de ambitie om na de renovatie een energieneutraal kantoor te hebben.

Een korte impressie van de workshop.

Jim Teunizen
E |
jim@albaconcepts.nl
T | 06 53 43 93 21

Workshop Duurzaam Gebouwd Congres: ‘Meten is weten: Circulariteitsniveau van gebouwen’

Tot de laatste stoel bezet bij de workshop die collega Jeroen Verberne verzorgde.
Bezoekers maakten kennis met de visie achter het beoordelingsmodel ‘Building Circularity Index’ dat Alba Concepts heeft ontwikkeld. Dit model maakt onderscheid tussen Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s), randvoorwaarden en drivers die betrekking hebben op de kwantitatieve beoordeling van de circulaire economie.
Het enthousiasme en bereidheid om door te pakken op de beoordeling kwam in de zaal duidelijk naar voren.

De presentatie terugkijken of meer weten over het afstudeeronderzoek van Jeroen?

Jeroen Verberne
E | jeroen@albaconcepts.nl

T | 06 14 20 44 31

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This