Selecteer een pagina

Building Holland 2019

Van 9 t/m 11 april is het weer zover! Hét jaarlijks terugkerende vastgoedevenement Building Holland! Ook dit jaar is Alba Concepts weer actief aanwezig.

Op dinsdag 9 april geven Anke Verhagen van Rabobank Real Estate Finance en Jim Teunizen hun visie over hoe je van het brede begrip circulariteit naar een uitvoerbaar strategisch plan kan komen om circulariteit in jouw bedrijf in de praktijk te brengen. Hun bijdrage staat gepland om 12.10 uur (Inspirante Stage). 

Collega Woud neemt om 15.30 uur deel aan één van de Ronde Tafels van Cirkelstad met als onderwerp ‘Het waarderen van reststromen’.

Op woensdag 10 april deelt Woud Jansen om 13.30 uur het podium met Guido Braam en Nico van Hoogdalem namens Cirkelstad ‘Hoe komen we tot opschaling in de bouw?’.

Op de laatste dag neemt Jim Teunizen de bezoekers mee op welke manier je kunt aantonen, in welke mate circulariteit onderdeel is van een vastgoedportefeuille, huisvestingsvraag of bouwconcept. Ook collega Woud levert weer een inhoudelijke bijdrage. Dit keer samen met KPE.

Zien we jullie tijdens één van de sessies of onder het genot van een kop koffie?

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This