Selecteer een pagina

Bergen duurzaamheid te verzetten in België

In Westerlo gaat op een heuse duurzame bouwcampus het eerste circulaire gebouw van België verrijzen: ’t Centrum. Het wordt in aankoop, realisatie, gebruik en beheer een circulair bedrijfsgebouw, waarin alle betrokkenen worden gestimuleerd om circulair te werken, bouwen en ondernemen. Team ATP, bestaande uit Turntoo, PLEKvoor en Alba Concepts, begeleidt het hele proces- en projectmanagement, met duurzaamheid als essentiële voedingsbodem.

In een artikel over Kamp C in het magazine Duurzaam Gebouwd, quote een van onze collega’s: “Wij zien circulariteit als een essentieel vraagstuk, waar de bouw momenteel op moet acteren. Wij moeten echter oppassen dat circulariteit een containerbegrip wordt dat niet concreet gemaakt kan worden. Alba Concepts focust op het meetbaar maken van circulariteit in de breedste zin van het woord, bij elk project.”

Wil je meer lezen over Kamp C en het eerste circulaire gebouw van België? Duurzaam Gebouwd had een interview met Peter-Paul van den Berg over de duurzame ontwikkeling binnen Kamp C. Hij heeft één doel voor ogen: het versnellen van de transitie naar een duurzame samenleving. Nieuwsgierig? Lees dan hier het volledige artikel uit Duurzaam Gebouwd.

Avatar foto

Wil je meer weten? Neem contact op met

Woud Jansen
E | woud@albaconcepts.nl
T | 06 55 32 75 85

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This