Selecteer een pagina

Bart Welling

Bart is opgegroeid in een aannemersfamilie waardoor de bouw als een rode draad door zijn leven loopt. Al van jongs af aan ging hij graag met zijn opa en vader mee om te kijken naar lopende en afgeronde projecten. Als onderdeel van zijn studie bedrijfskunde, heeft Bart in 2019 zijn afstudeeronderzoek uitgevoerd bij Alba. Hierna is hij aan de slag gegaan als accountmanager voor verschillende organisaties, onder andere in de bouw- en IT-sector. Het was daarom voor hem een logische keus om bij Alba/BCI de stap naar de, nauw aan het hart gelegen, bouwsector te zetten. 

Bart is gemotiveerd om zijn steentje bij te dragen aan het meetbaar maken van circulariteit in de bouw. Een volledig circulaire economie in 2050 is een mooi doel en samen met zijn collega’s bij Alba/BCI hoopt Bart dit doel tastbaar en concreet te maken.

Hij haalt energie uit het aangaan van gedetailleerde gesprekken en vraagt hierbij door, zodat er op deze manier tot de beste oplossingen kan worden gekomen. Door zijn kritische blik en zijn lef om buiten de bestaande kaders te denken zorgt hij voor duurzame, innovatieve oplossingen. Daarnaast is Bart een teamplayer, proactief, perfectionistisch van aard en bezit hij over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. 

In zijn vrije tijd is Bart te vinden op de padelbaan, aan het borrelen met vrienden of op pad met zijn vriendin en zoontje. Hij houdt van uitgebreid koken en door zijn jarenlange ervaring in de horeca is zijn kennis van bier en wijn zeer uitgebreid.  

Trefwoorden voor Bart zijn: sociaal, precies, doortastend & daadkrachtig. 

bart@albaconcepts.nl

06 41026992

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This