Selecteer een pagina

Astrid Brandt Wassink

De passie voor bouwen, ontwerpen en de techniek leidde Astrid richting de bachelor studie Bouwkunde. Na het afronden van deze bachelor werkte zij als projectmedewerker bij een zelfbouw ontwikkelaar. De wil om zich te specialiseren in het managen en voorbereiden van bouwprojecten resulteert in 2021 tot het volgen van de master ‘Management in the Built Environment’ (MBE) aan de Technische Universiteit Delft. Gedurende deze master is zij ook betrokken bij de organisatie van activiteiten met studenten en organisaties binnen de studievereniging van MBE in combinatie met het ondersteunen van projecten binnen een projectmanagement bureau.

Tijdens een stakeholder project kroop zij in de rol van circular economy manager, waar zich de interesse in circulariteit ontwikkelde. Deze interesse gaf de doorslag om ook af te studeren in deze richting. Als afstudeerder bij Alba Concepts gaat Astrid onderzoek doen naar de functionele waarde van circulariteit en de mogelijke integratie van deze waarde binnen de Building Circularity Index.

Astrid is opgegroeid in Venezuela en in 2014 naar Nederland verhuisd om haar bachelor te volgen. Zij spreekt buiten Spaans en Engels ook Nederlands en Italiaans. Naast haar studie vult ze haar vrije tijd met fanatiek sporten en zoekt ze haar rust bij vrienden en familie.

 Trefwoorden voor Astrid: nieuwsgierig, creatief, doorzettingsvermogen, teamplayer, 

astrid@albaconcepts.nl

06 15 3 50 28

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This