Selecteer een pagina

Alba Concepts groeit! Vacature consultant Vastgoed & Duurzaamheid

Als. Dan. Alba Concepts.                        

Als het voor jou vanzelfsprekend is dat iets beter kan, anders moet of meer vraagt.
Als  duurzaamheid voor jou meer is dan een zonnepaneel.
Als het rekenen aan vastgoed voor jou ook het middel is om strategisch te kunnen adviseren.
Als je weet dat het creativiteit vraagt om het verschil te maken.

Dan willen wij jou in ons team bij Alba Concepts!


Wat zoeken wij in jou?
Wij zien in de markt een grote opgave omtrent het verduurzamen van vastgoed en gebieden. Het bieden van financieel inzicht bij verduurzaming is hierbij essentieel om strategische afwegingen te kunnen maken. In al onze projecten staan duurzaamheidsthema’s, zoals energieneutraliteit, gezondheid, circulaire economie en adaptief vermogen centraal. Daarom zijn wij op zoek naar jou om deze uitdagingen op het snijvlak van vastgoed, duurzaamheid en financiën met ons mee op te pakken!

Heb jij een achtergrond op het gebied van Bouwkunde, Bedrijfskunde of Planologie en draag jij ook graag een steentje bij aan de verduurzaming van de samenleving?

Ben jij daarbij creatief, ondernemend, scherp en kritisch? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn zowel op zoek naar talenten die net hun academische opleiding hebben afgerond en naar talenten die al werkervaring hebben.


Wat vind jij bij ons?
Als Alba Concepts lopen wij voorop in de ontwikkeling die wij zien. Wij maken duurzaamheidsambities van opdrachtgevers concreet vanuit de filosofie dat duurzaamheid rendabel moet zijn voor een gezonde bedrijfsvoering.  Wij helpen onze opdrachtgevers met het bouwen van de sustainability story, waarbij de keuzes voor duurzaamheidsmaatregelen expliciet zijn gemaakt.

Deze visie maakt ons dynamisch, creatief en flexibel in onze werkwijze. Dit typeert ons ook als organisatie. Als team staan wij voor wat wij doen, hebben wij plezier met elkaar, leren wij met elkaar en stimuleren wij ondernemerschap omdat wij geloven dat dat leidt tot persoonlijke groei.

Deze creativiteit en flexibiliteit vind je overal in terug. Naast een toplocatie als werkplek in Den Bosch en een gezellig team, bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Graag zien wij je CV voor 1 april tegemoet!

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met collega Wouter Roemaat.

Wouter Roemaat
E | wouter@albaconcepts.nl
T | +316 34 137 497


Wie zijn wij?
Alba Concepts is een jonge, duurzame onderneming die zicht richt op twee activiteiten: advisering en procesmanagement binnen de bouw & vastgoed. Bij beide activiteiten staat centraal dat wij handelen daar waar vastgoed, duurzaamheid, strategie en financiën elkaar vinden in de vroege planfasen.

Wij leveren een bijdrage aan het verduurzamen van de bestaande omgeving. In de projecten vormt duurzaamheid niet het sluitstuk, maar is het de basis van de aanpak. Wij helpen opdrachtgevers met het opstellen van duurzaamheidsstrategieën, stellen financiële business cases op en ontzorgen partijen door het inrichten van het proces om zo tot het gewenste eindresultaten te komen.

Wij zijn daarin 100% gedreven en altijd origineel. Alba Concepts durft risico’s te nemen en net over het randje te gaan. Soms moet je verder durven kijken en out-of-the-box durven denken, om tot dat idee te komen waar nog niemand aan heeft gedacht. Zo maak je het verschil om de ander beter te kunnen helpen.

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This