‘Durf te springen en vorm samen een formatie.’

We’re hiring!

Wij kijken echt anders naar circulariteit. Niet omdat we de wereld willen veranderen, maar omdat de wereld verandert. Waar het vaak optioneel was, is impactvolle duurzaamheid de essentie van ons vak. Wij doen niet anders en niets liever. Wij zoeken de grenzen op en dwingen onszelf buiten de lijntjes te kleuren. Want daar waar creativiteit nodig is, zit de echte winst. En voor minder doen we het niet.

Herken jij je daarin? Dan zoeken wij jou!

Afstudeerder Meetbaar maken van circulariteit. (HBO+/WO)

De BCI meetmethode en het meetinstrument BCI Gebouw is ontwikkeld om circulariteit meetbaar te maken volgens (inter)nationale standaarden. In de BCI meetmethode zijn sommige factoren volledig volgens de Platform CB ’23 meetmethode opgenomen en andere factoren zijn nog niet opgenomen in de BCI meetmethode. Uit praktijkervaring blijkt namelijk dat bijvoorbeeld data ontbreekt om deze factoren te bepalen, of dat de rekenregels nog in de kinderschoenen staan.

In juli 2022 zijn de nieuwe leidraden voor circulair bouwen gepubliceerd door Platform CB ’23. Dit zijn de leidraden ‘meten van circulariteit’, ‘materialenpaspoort’ en ‘toekomstig hergebruik’. Er zijn ook andere initiatieven zoals HNN (v.0.3) en BREEAM-NL die circulaire aspecten voor de bouw identificeren en waar mogelijk meetbaar maken.

Wij zoeken een afstudeerder die dieper in deze leidraden en standaarden duikt, onderzoekt wat de praktische toepasbaarheid is en bepaalt hoe nieuwe aspecten geïntegreerd moeten worden in de meetmethode of in het meetinstrument BCI Gebouw.

Wat vragen wij verder van jou?

  • Bouwkundig opgeleid;
  • (intrinsiek) gemotiveerd om aan de slag te gaan met duurzaamheid en circulariteit in de bouw;
  • In staat om nieuwe theorieën en meetmethoden te interpreteren, eigen te maken en te toetsen in de praktijk.

Wat vind jij bij ons?

  • Een enthousiast en slim team (al zeggen we het zelf).
  • Een team met individuele experts die elkaar helpen, van elkaar leren en samen groeien!
  • Plezier en lol! Want werken moet energie geven. Plezier in het werk én alles daar om heen.
  • Een groeiend team dat samen staat waar Alba Concepts voor staat: Creatief, energiek en elke uitdaging aangaan!
  • Een geweldig mooi kantoor op een nog mooiere locatie in Den Bosch. Geniet mee van ons clubhuis in ons eigen park!

Wil je direct solliciteren? Maak dan een motivatiebrief waarin je ons verrast.

Jolanda ziet je CV en motivatie graag tegemoet! Heb je graag meer info over de vacature en/of ons bedrijf? Dat kan natuurlijk ook. Je bent altijd welkom om langs te komen!

jet@albaconcepts.nl
06 12 22 93 97

Wil je meer weten?

Heb je graag meer info over de vacature en/of ons bedrijf? Je bent altijd welkom om langs te komen! Laat je gegevens achter via de contactmogelijkheid of neem contact met ons op via de app.

Share This