Selecteer een pagina

10 oktober: Circulariteit in de bouw. Een meetbaar doel.

Overheden hebben een stip op de horizon: In 2050 100% gerecyclede grondstoffen gebruiken. Hiervoor is nu een kanteling in het beleid nodig. Alle goederen en diensten die alle overheden jaarlijks in Nederland aanschaffen moeten veel duurzamer worden. Met duurzaam inkopen & aanbesteden, ook wel maatschappelijk verantwoord inkopen genoemd, verplichten zij zich aan veel scherpere eisen voor hun inkoop.

In het seminar Duurzaam inkopen & aanbesteden van Duurzaam Gebouwd komen voorbeelden aan bod van partijen die werken aan duurzaam inkopen en/of aanbesteden.

Namens Alba Concepts spreekt Wouter tijdens het seminar Duurzaam inkopen & aanbesteden. Hij gaat in op de vraag: circulariteit in de bouw, is dat een meetbaar doel? Het antwoord is Ja! Het gaat uiteindelijk om het formuleren van een juiste uitvraag. Maar om dat te kunnen doen, vraagt dat een visie op wat je wilt bereiken. En wat is dat nu eigenlijk bij circulariteit? En hoe doe je dat? En nog belangrijker: Hoe behaal je het gewenste resultaat.

Ben je ook benieuwd ? Kom naar dit seminar en laat je inspireren!

Ook nieuwsgierig naar andere activiteiten van Alba Concepts op de Dag van de Duurzaamheid? Die dag zijn wij aanwezig bij het debatcafé Circulair Bouwen, geven we een workshop voor Neyenroden en een masterclass voor Heembouw.

 

 

Tramkade 26
(2e verdieping)
5211 VB
's-Hertogenbosch
T 085 782 67 68
  •  
  •  
Share This